Boszorkánykalap Sizzix masnival | Letölthető sablonnal


Kedves Olvasóim!
Egy 7-részes inspiráció-sorozat negyedik bejegyzését olvashatod, amelyben Halloween témájú alkotásokat osztok meg veled, a Sizzix Halloween Party elnevezésű bejegyzéseim keretében. Ebben a részben egy boszorkánykalap parti-dekor elkészítését osztom meg veled.


*******Please scroll down for English version Thanks. ♥ *******
 

 Hogyan készült? 

Az extrakönnyen elkészíthető boszorkánykalaphoz a Sizzix.co.uk honlapjáról ingyenesen letölthető Halloween mintázatú papírkészletet használtam fel. Kiegészítő alapanyag volt ezen kívül egy fekete scrapbook alapkarton, kétoldalas, folyékony és 3D ragasztó. No, és persze, az elmaradhatatlan Sizzix vágógép és egy szuper vágókés.



  • A kalap elkészítéséhez készítettem egy Letölthető kivágóívet, amit az alábbi linkre kattintva azonnal letölthetsz. Nyomtasd ki A4-es papírra és használd sablonként. Mielőtt kivágnád, kövesd a tanácsaimat!

    Letöltés: Boszorkánykalap kivágóív

  • Válassz ki egyet a fenti linkről letölthető scrapbookpapírok közül. Vágd ki a kivágóívről a fenti nagy félkörívet a KÖRVONAL mentén (a belső vonallal most ne törődj) és az alsó karikát is.
  • Rajzold körbe ezeket a sablonokat a kiválasztott scrapbookpapír hátuljára ceruzával vagy tollal és vágd ki a formákat a mintás papírokból.
  • A félkörből lesz a kalap csúcsa. Ragassz kétoldalas ragasztószalagot az egyenes részen kb. a feléig és illeszd össze tölcsérré. 
  • A gyűrű alakúból lesz a kalap karimája. Hajtsd a kis háromszögeket felfelé, tégy rájuk egy-egy pötty folyékony ragasztót és ragaszd rá a csúcsot. Ezzel elkészült a kalap és már csak fel kell díszíteni!
  • Vágd le a félköríves sablon aljáról a "C" betű alakú sávot. Ebből lesz a kalap szalagja. Rajzold körbe a fekete scrapbook alapkarton hátuljára, vágd ki , a végeit pedig rögzítsd egymáshoz kétoldalú ragasztóval. Négy pötty ragasztóval ragaszd rá a kalap csúcsa és karimája közti részre.
  • Végül, vágd ki Sizzix vágógép és a Húsvéti masnis tojás vágókés készlet segítségével a masnit fekete alapkartonból, amit kétoldalú ragasztóval illesztettem egymáshoz, majd 3D ragasztópárnával rögzítettem a kalap bal oldalára. 
Az elkészült boszorkánykalap vidám kiegészítője lehet az idei Halloween party dekorációjának. Mivel nagyon egyszerű elkészíteni, akár gyerekekkel is összeállíthatod, jó  móka lesz.


    Így készült az alábbi képen jobb oldalon látható Boszorkánykalap Sizzix masnival. Remélem, kedvet kaptál hozzá, hogy egy hasonlót te is elkészíts az idén.



    Mi ez a Halloween témájú bejegyzés-sorozat?
    Olvasd el a kezdő posztot, és minden kiderül:

    A képeslaphoz az Ellison jóvoltából az alábbi klassz Sizzix eszközöket, vágókéseket használtam.

    Ezt az alkotásomat a Sizzix.co.uk együttműködő bloggerpartnereként készítettem. Az amerikai cég angliai képviselete időről-időre vágókésekkel lát el, amelyek használatát örömmel mutatom be itt a blogomon. A bejegyzésben úgynevezett partneri linkek találhatók.
    Ha tetszett amit láttál, kérlek támogasd a további munkámat azzal, hogy a bejegyzésben található bármelyik linkre rákattintasz. Ezzel elősegíted, hogy továbbra is bemutathassam ezeket a termékeket. Köszönöm.
    A Sizzix vágógépet a Scrapbook Webáruházban, az általam működtetett webshopban is megvásárolhatod.

    **********For my English speaking friends****************
    Hello there, you are very welcome in my little corner of the Hungarian creative world. I'm so glad that you are here.

    This is the #4 part of my Halloween-themed post-series which I named as Sizzix Halloween Party. You can download the Halloween themed free scrapbook papers from the Sizzix.co.uk website, which I use for this project.
    Click here to download: Be inspired Halloween


    I used the following gorgeous Sizzix product for this project: 

    How to make this Witch Hat using Sizzix dies?
    1. First click and instant download my freebie here >>
    2. Cut the two parts of the hat template.
    3. Download the above linked free scrapbook papers, choose one and using a pencil, trace the two parts of the template. Cut the two parts.
    4. The half circle shape part will be the top of the hat. Put 8 cm double sided tape to the top edge of this cut and make a cone.
    5. The ring shape part will be the flange of the hat. Cut it and fold the little triangles upward. Put some glue to the triangles and attached the cone to the flange.
    6. Cut the lower part of the cone template, follow the parallel line. This will be the ribbon on the hat. Use this template and trace this shape on the back side of black cardstock. Attach it to the hat.
    7. Finally cut the bow shape, use the Sizzix Easter Egg Die Set. Make the bow and adhere it to the hat, use 3D foam pads.
    About my makes: I have created these adorable party decorations and cards for the English teacher of my younger son. She held a fantastic Halloween Party in the school and she used them to decorate the wall of the classroom. She said, she would keep them for future parties and would use the cards for teaching Halloween-themed English words for her students. :)

    Hope you will enjoy my online Sizzix Halloween Party here on my blog named "Ünnepeld az életed" which means Celebrate your life in Hungarian. Just follow the links above and the party starts immediately. :)
    **************************************************

    Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
    Barátsággal üdvözöllek:
    Budaházi Brigitta, Gigi

    Megjegyzések