Mini ajándékdobozok Sizzix vágókéssel

Kedves Olvasóim!
Ez a két kis ajándékdoboz egy-egy sk. öntött háziszappant rejt. Kettőt készítettem, mert két ajándékozott volt nemrég a családban, akik képeslapjuk mellé kapták ezt a kis kedvességet. Ebben a bejegyzésben ennek a két kis ajándékdoboznak az összeállítási lépéseit osztom meg veled.



*******Please scroll down for English version Thanks. ♥ *******
 

Hogyan készült? 

Az ajándékdobozokhoz a Kaisercraft Ubud Dreams 6 1/2" scrapbookpapír készletét használtam fel. Kiegészítő alapanyag volt ezen kívül kétoldalú ragasztó, továbbá Sizzix vágógép és egy szuper vágókés, ami kényelmessé tette az egész  munkát.


  • Első lépésként mindkét doboz alapját kivágtam kétszer színes scrapbook kartonból a Sizzix Every Occasion Thinlits Die Set segítségével.
  • Majd pedig választottam egy-egy színben hozzájuk illő scrapbookpapírt a Kaisercraft Ubud Dreams papírkészletéből. Ezekből a masnit készítettem a vágókés segítségével és egy pántot, amivel a doboz tetejét lezártam.
  • Ragasztó segítségével összeállítottam a dobozt és belegyűrtem mindkettőbe egy kis darab selyempapírt. Majd pedig, a két ajándék szappan került a dobozokba, amiket kisebbik fiammal, Balival készítettünk.


    Így készült az alábbi képeken látható két ajándékdoboz Sizzix vágókésekkel. Mindkettőt egy-egy ajándék képeslap mellé adtuk ajándékba. A két képeslap elkészítésének lépéseit a múlt heti blogbejegyzésemben olvashattad. Remélem, kedvet kaptál hozzá, hogy egy hasonlót te is elkészíts.




    A képeslaphoz az Ellison jóvoltából az alábbi klassz Sizzix eszközöket, vágókést használtam.
    Ezt az alkotásomat a Sizzix.co.uk együttműködő bloggerpartnereként készítettem. Az amerikai cég angliai képviselete időről-időre vágókésekkel lát el, amelyek használatát örömmel mutatom be itt a blogomon. A bejegyzésben úgynevezett partneri linkek találhatók.
    Ha tetszett amit láttál, kérlek támogasd a további munkámat azzal, hogy a bejegyzésben található bármelyik linkre rákattintasz. Ezzel elősegíted, hogy továbbra is bemutathassam ezeket a termékeket. Köszönöm.

    A dobozok elkészítésére a Sizzix Lifestyle alábbi oktatóvideója is inspirálni fog, nézd meg:

    A Sizzix vágógépet a Scrapbook Webáruházban, az általam működtetett webshopban is megvásárolhatod.

    **********For my English speaking friends****************
    Hello there, you are very welcome in my little corner of the Hungarian creative world. I'm so glad that you are here.

    I made these adorable Gift Boxes for my beloved family members. I gave them these boxes alltogether with those birthday cards I wrote about in my last blogpost. In this post I will show you how to make these boxes.

     I used the following gorgeous Sizzix product for this project:
        How to make these wonderful Gift Boxes using Sizzix dies?
        1. First cut the base of the boxes two times from scrapbook paper using Sizzix Every Occasion Thinlits Die Set. Fold them by the folding lines and attach the sides using double tapes.
        2. Then cut a rectangle you cut from scrapbook paper as a closing "band" and cut the bow, assemble it and glue it to the top of the box.


        **************************************************
        Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
        Barátsággal üdvözöllek:
        Budaházi Brigitta, Gigi

        Megjegyzések